Etusivu

Aamukampa.tk on nyt tj-biisit.eu


aamukampa
Kampa, josta nypitään piikkejä pois aamujen vähentyessä. Kamman sijasta voidaan käyttää myös jotakin muuta samaan tarkoitukseen soveltuvaa.
Wiktionary (https://tj-biisit NULL.eu/goto/481)

Tervetuloa tj-biisit.eu -sivustolle. Tj-biisit.eu on varusmiehille ja -naisille tarkoitettu nettisivusto, jonka tehtävänä on kerätä yhteen varusmiehiä kiinnostavaa sisältöä ja näin osaltaan tehdä varusmiespalveluksesta sujuvampaa ja hauskempaa. Sivusto avattiin vuonna 2017 ja nykyään sivustolla on jo tuhansia kävijöitä joka kuukausi ja määrä on edelleen kasvamassa tasaisesti.

tj-biisit.eu:n sisältöön kuuluu mm. web-pohjainen tj-laskuri (tänään jäljellä), intti-aiheiset biisit ja tj-biisit Youtube ja Spotify-linkkeineen, intti-aiheiset paidat ja mukit (mm. ohi on -tuotteet ja koulutushaaramerkkituotteet) (http://tj-biisit NULL.eu/paidat-ja-mukit/) ja Aamukampa-mobiilisovellukset Androidille sekä Windows mobilelle.

Otamme mielellämme vastaan kehitysideoita ja toivomuksia sekä sivustoamme, kauppaamme että mobiilisovelluksiamme koskien. Huomaathan, että voit esim. lähettää meille toiveita paita- ja mukimalleista, joita haluaisit nähdä kaupassamme. Voit lähettää yhteydenottosi helpoiten tietoja-sivun palautelomakkeen kautta.


(https://www NULL.printmotor NULL.com/aamukampa)

bitcoin fanituotteet (https://www NULL.printmotor NULL.com/bitcoinfanituotteet)