Tietoja

 

Aamukampa.tk on nyt tj-biisit.eu

 

 

aamukampa
Kampa, josta nypitään piikkejä pois aamujen vähentyessä. Kamman sijasta voidaan käyttää myös jotakin muuta samaan tarkoitukseen soveltuvaa.
Wiktionary (https://tj-biisit NULL.eu/goto/481)

 

Tervetuloa tj-biisit.eu -sivustolle. Tj-biisit.eu on varusmiehille ja -naisille tarkoitettu nettisivusto, jonka tehtävänä on kerätä yhteen varusmiehiä kiinnostavaa sisältöä ja näin osaltaan tehdä varusmiespalveluksesta sujuvampaa ja hauskempaa. Sivusto avattiin vuonna 2017 ja nykyään sivustolla on jo tuhansia kävijöitä joka kuukausi ja määrä on edelleen kasvamassa tasaisesti.

tj-biisit.eu:n sisältöön kuuluu mm. web-pohjainen tj-laskuri (tänään jäljellä), intti-aiheiset biisit ja tj-biisit Youtube ja Spotify-linkkeineen, intti-aiheiset paidat ja mukit (mm. ohi on -tuotteet ja koulutushaaramerkkituotteet) (http://tj-biisit NULL.eu/paidat-ja-mukit/) ja Aamukampa-mobiilisovellukset Androidille sekä Windows mobilelle.

Otamme mielellämme vastaan kehitysideoita ja toivomuksia sekä sivustoamme, kauppaamme että mobiilisovelluksiamme koskien. Huomaathan, että voit esim. lähettää meille toiveita paita- ja mukimalleista, joita haluaisit nähdä kaupassamme. Voit lähettää yhteydenottosi helpoiten ota yhteyttä-sivun palautelomakkeen kautta.

 

Aamukampa – mobiilisovellusten ja verkkosivuston historia

Ensimmäinen Aamukampa-appi julkaistiin vuonna 2014 Windows Phonelle ja vuonna 2017 julkaistiin Aamukamman ensimmäinen versio AndroidilleAamukampa.tk -sivusto avattiin huhtikuussa 2017. Joulukuussa 2018 sivuston nimeksi vaihdettiin TJ-Biisit.eu.

 

Palaute

Voit lähettää yhteydenottosi helpoiten ota yhteyttä-sivun palautelomakkeen kautta.

Tietosuojakäytäntö

Käyttämällä sivustoa hyväksyt tietosuojakäytännön